torsdag 14 september 2017

Jasin, ett muslimskt parti

En intressant men inte oväntad händelse, ett muslimskt eller "islamistiskt" parti, "Jasin", söker tillstånd för registrering för att delta i riksdagsvalet 2018.
Det är väl bara en tidsfråga innan man har ett muslimskt parti I i riksdagen
Vi kan väl anta att ett muslimskt parti, åtminstone inte öppet I varje fall, skulle säga att man  vill ha ett samhälle styrt av ett muslimskt prästerskap, utan att man tror på de demokratiska idéerna, men I övrigt vill ha mer muslimska värden om t.ex. kvinnosyn och utbildning i samhället.
Det intressanta med den här utvecklingen med tanke på att inget riksdagsparti vill eller vågar ha något samröre och föra några politiska samtal med Sverigedemokraterna, eftersom Sverigedemokraterna inte bekänner sig till den godkända värdegrunden.
Hur tror ni att tror ni att riksdagspartierna och de politiskt korrekta kommer att bemöta ett muslimskt parti i Sveriges riksdag!?
Och hur kommer det övriga etablissemanget ha för hållning till ett muslimskt parti!?
Samma strikta avståndstagande och under inga omständigheter föra några politiska samtal, på liknande sätt som man hanterar SD.
Eller med öppenhet, inkludering och utan rädsla för samröre!?

Ett avståndstagande och utfrysning av ett muslimskt parti i Sverige borde med tanke på det rådande debattklimatet innebära att de blev rasiststämplade och fick islamofobidiagnosen fastsmetad på sig, med de konsekvenser det kan innebära.

Vi har verkligen en spännande tid att se fram emot.

Inga kommentarer: