lördag 12 oktober 2019

Miljöpartiets vansinne.

Såna som Greta Thunberg är mest bara en nyttig idiot åt socialismen/socialister, hur goda intentioner hon än har själv, för i grund och botten handlar det aldrig om nåt annat än att man just vill ha socialism, klimatet är inte ett mål utan ett medel.

Vad det egentligen handlar om är mer socialism och att socialister med "klimatet" som argument nu känner att de har vind i seglen.
Men socialism leder i slutändan alltid till diktatur, bara den får tillräckligt utrymme. Socialismen är en ideologi som är anti-demokratisk i sin natur.
I Sverige blir fler och fler så kallade ideella organisationer, en efter en infiltrerade och tas över av politiker, främst vänsteraktivister och islamister inom MP men också inom C.
Det här har också lett till en ökande grad av finansiering via skattsedeln av dessa organisationer.


När dessutom Miljöpartiet ingår i regeringen, leder detta till att klimataktivistiska påhitt görs till lag, När man sedan har både MP och C tillsammans så har det trots allt fagert tal om att stöd till landsbygden bara lett till att den landsbygd man säger sig försvara bara avfolkas i en än snabbare takt.

Detta i sin tur orsakas av att miljöaktivisterna med säte främst i Stockholms innerstad, inte känner till att i Norrland och Småland finns det varken tunnelbana eller kollektiva kommunikationer värda namnet.

Subventionerade elcyklar och laddstolpar för att rädda "klimatet" för miljar, der det är framtidssatsningar det, och höghastighets tåg det måste man självklart ha.
Snabbtåg som givetvis skall gå till Stockholm!

Till bondlurkarna i norr slänger man 137 kronor i månaden . Och då blir bonden i norr otroligt tacksam, så tacksam så! Och där står Annie Lööf och slår sig för bröstet. Veckan efter höjs bensinskatten...

Landsbygden blir troligen framledes hänvisade till häst och vagn om urbaniseringen ska fortsätta. Babbel, babbel och 137 kr-paket till kanske man slänger till bondläpparna och tror, att de ska hålla käften.
Nej, nu jävlar krävs krafttag! Är det inte dags för ett självständigt Norrland?

Inga kommentarer: