lördag 3 mars 2018

Herrefolket

03 March 2018 13:49

Sverige är åtminstone enligt svenskar bosatta i landet det bästa landet i världen att bo i.
Det har redovisats i ett antal intervjuundersökningar att uppemot 97% av de tillfrågade anser just Sverige är bäst. Trots att väldigt få av de tillfrågade bott i något annat land och bland de som gjort det är det försvinnande del som bott i fler än ett annat land.
Det kan vara onödigt  onödigt, för det vet ju alla att Sverige är förträffligt. D
et Sverige där man tror sig vara så otroligt duktiga och vet hur alla ska sköta sig för att uppnå ordning och perfektion i det perfekta samhället, det är då man undrar varför är då  inte Sverige paradiset på jorden?
Det är bara att ta en titt på landet så vet man att Sverige borde hålla käft och göra sin egen hemläxa. Men svenskar vet ju bäst och har ingenting att lära av andra, därför måste man om och om igen försöka uppfinna hjulet. Trots att det för det mesta misslyckas. Det blir ju ändå aldrig runt. vilket lett till att
det knappast finns något annat land som raserar sin välfärd i samma takt.
Den svenska förträffligheten kan få en vuxen människa att gråta. Och våra grannländer att storskratta.
Men vad kan den här märkliga oförmågan att se sina egna brister bero på?
Det påstås från visst håll att Sverige är ett av världens minst rasistiska länder, Men den motsatta tanken slår mig. Kan det istället vara så att Sverige är ett av de mest rasistiska länderna.
Ett land där den nazistiska tron på herrefolket överlevt?
Ett land bestående av människor överlägsna alla andra? Eller sagt på ett annat sätt befolkat av en överlägsen ras. Undantaget skulle möjligen kunna vara de som inte röstade på Trump I USA…
De politiskt korrekta står för den tydligaste rasismen då de tydliggör gränserna hela tiden med hänvisning på något oklart definierat som man kallar en humanistisk värdegrund. Man gör dessutom vad man kan för att tysta de med en annan uppfattning.
Visst, de har säkert en god intention. Men ibland slår det totalt fel och de goda avsikterna river ner mer än de bygger upp.
I Sverige är det många som blir kränkta å andras vägnar, men är inte det egentligen en idiotförklaring av de som inte har vett nog att känna sig kränkta.
Den strukturella rasismen i alla led visar sig på många olika sätt, och det paradoxala är att de politiskt korrektas godhet I förlängningen blir rasism. Motsatt rasism blir också rasism.

Men tillbaka till svenskarnas herrefolksmentalitet
Den kravlöshet som så många goda ser som humanism, blir inget annat än rå rasism och nedsättande för den som blir utsatt för den. Herrefolket ser det som godhet, när man behandlar invandrare som hjälplösa mindre vetande, som måste tas om hand och daltas med för de begriper inte bättre. En tanke som är lika bakvänd som när man skämmer bort barn på alla sätt, så att de aldrig ska behöva uppleva och hantera den minsta motgång.
Herrefolkstanken har gjort att när det gäller migranter har man förlorat förmågan att se dem som vuxna människor och betraktar dem istället som okunniga försvarslösa barn istället för att behandla dom precis som man behandlar alla andra vuxna.
Den undermedvetna tanken verkar vara att man kan inte kräva något av invandrarna. De begriper inte det lika bra som vi svenskar gör, ide är ju inte indoktrinerade I den svenska modellens värdegrund.
Vi måste vara snälla och låta dom hållas för de förstår ju inte bättre. .
Man agar inte barn som inget begriper. Det är precis den här svenska herrefolksmentaliteten som gör Sverige till det ett av de mest fördomsfulla och rasistiska länderna.

Inga kommentarer: