fredag 1 februari 2013

Sverigedemokraterna ökar.

Folk vänder sig inte mot invandrarna, de vänder sig mot den slösaktiga och rent av inkompetenta integrationspolitiken. Fast man kan ju inte undvika att påpeka att Sverige tar ett enormt mycket större ansvar för flyktingar etc än andra Europeiska länder, i synnerhet om man ser i relation till folkmängd. Varför?
Jo för att vi tar emot så många människor att de inte får den hjälp de behöver för att etablera sig och hitta ett arbete medan andra länder mer eller mindre bara ser på. Vem vinner på det? Inte Sverige, och inte de som söker ett bättre liv.
Jag tror inte att det är arbetslösheten i sig som är den främsta orsaken till att allt fler svenskar väljer att gå över till SD. Istället handlar det om de etablerade partierna och medias totala förakt för de som inte bejakar den misslyckade integrationspolitiken. Vi får ständigt höra att svensk kultur inte är värd att bevara och att vi inte ska ha annat än positiva åsikter om de för de flesta märkliga kulturer som i snabb takt tillförs vårt land.
Vi får kännas vid nedskärningar i den välfärd som vi och våra föräldrar och deras föräldrar I sin tur med stor möda byggt upp samtidigt som det kommer hit folk från diverse länder som agerar kravmaskiner och ska försörjas med bidrag i flera år. Vi ser hur kriminaliteten breder ut sig och antalet våldtäkter ökar. Men försöker man tala om det här hängs man genast ut som rasist eller främlingsfientlig och blir utsatt för hot och förtal från vänstermänniskor och så kallade kulturpersonligheter. Samtidigt tittar de etablerade partierna åt ett annat håll.  Och så frågar man varför SD vinner sympatisörer.

Inga kommentarer: