tisdag 25 februari 2014

Sverige i tiden.Sverige är en fullt utvecklad socialiststat där statens bästa inte folkets står först i arbetsordningen oavsett om det är alliansen eller den röd-gröna röran som håller i rodret.
Die dummen Schweden, Blue eyed Swedes, Suéco burros… är haranger om svensken, vi ses som lite bakom flötet i vår omvärld.
Svensken har ett piedestal-tänkande och indoktrinerats att tro att man i vår omvärld ser på Sverige som ett föredöme. Ett land som gjort och fortfarande gör allting rätt
Jag har under alla dessa år jag bott utomlands knappast hört något om Sverige bortsett från en eller annan idrottsprestation
Men den Grandiosa självbilden vårdas ömt i landet där ingen är så bra som vi.

Var och varannan vecka läser jag om något som inte fungerar i landet Så_Bra_Vi_Är. Från gamla som behandlas illa till poliser som avrättar folk på gator och i deras sina hem. Infrastruktur som inte underhålls, folk som vägras vård, en skola med sämre resultat år efter år, åldringar som tvingas ha toaletthink i vardagsrummet när de inte klarar att gå i trappan och äldre par som inte får bo tillsammans.. Det är det som svensken tror är världens bästa välfärd och världens bästa skola.
Svenskar, ett folk som verkar ha ryggrad som överkokt spagetti tillåter att detta fortgår år efter år.
Sverige är en skendemokrati, där endast godkända åsikter accepteras. Definitivt inget bättre föredöme än vilken annan socialistdiktatur som helst.

Sverige ett bra exempel på en demokratur.
Redan 1965 skrev Vilhelm Moberg "I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”

Inga kommentarer: