fredag 1 mars 2019

Sverige 2042.

Det kommer med stor sannolikhet finnas ett muslimskt parti valbart vid riksdagsvalet 2022. Det skulle ha varit med ett ( Jasin ) redan 2018, men man kom in för sent med sin ansökan, och man hade dessutom besvärande extremistiska kopplingar.
Det muslimska parti som blir valbart får genast 4–5% av S, som hittills har de flesta muslimska väljarna, sedan det hemliga avtalet som man ingick med Sveriges muslimska råd redan 1999. Man kan anta att man kommer att få ungefär lika många röster från C och MP för att direkt bli fjärde största parti riksdagen.
Moskéerna kommer att vara mycket effektiva ” valstugor ”, och man hamnar direkt på 8-9%. Då börjar man så smått att kräva böneutrop 5ggr/dygn från minareter runt hela landet. Även legalisering av barnäktenskap och månggifte kommer att finnas högt på agendan.
2042 vinner det muslimska partiet riksdagsvalet. Vi har då drygt 2 miljoner röstberättigade muslimer i landet, utgörande ca 35% av väljarkåren. Vi får en muslim på statsministerposten, eventuellt en salafist.
Det enda som krävs för att kunna bli statsminister i Sverige är att man ska ha varit svensk medborgare 7 år. Det är allt.

Då kan man anse att islamiseringen av Sverige är genomförd, och de ledande kommer troligen att börja snegla åt ett flertal sharialagar.

De allra flesta som läser det här kommer att tänka det här är skrivet av en alarmist som lever i en fantasivärld.
Men tyvärr så bygger det på en mycket enkel matematik. Och de som klarat matematik som en femteklassare, och vågar öppna ögonen och se verkligheten kan själva räkna ut att det här är fullt möjligt.
Men jag vet att många svenskar som indoktrinerats i rätt värdegrund och styrs av ett naivt självskadebeteende kommer att göra allt för att förneka och förtränga sanningshalten i min enkla analys

Inga kommentarer: