tisdag 17 februari 2015

Efter Köpenhamn

Det är fantastiskt tyst från Löfvén, Romson, Fridolin, utrikesministern, "kulturministern", alla solidariska brorduktigtyper med jättehjärtan. Hur ska de krångla sig ur sina multikutur positioner med äran i behåll? De håller käften och låtsas som om inget hänt.

Fortsätter det som nu kommer SD minst 25% överallt. Långt innan dess har vi haft vårt första islamistattentat, långt innan dess har (S) fått ge upp försöket med att skapa uppsamlingsläger för återvändande "krigare" långt uppe i Norrland någonstans. Långt innan dess har inställsamma tjänstemän gett bort sina kommunala låtsasjobb till en återvändande islamist och bett en bön att denne ska vara snäll.

Jag har hört någonstans att Sverige fungerar jättebra så länge det fungerar, men sen om inte går det käpprätt åt helsike. Här har vi en sak som definitivt inte fungerar alls. Daltet med islamister, det menlösa krypandet för en religion som vill styra hela samhället, och som går helt på tvären d både med det gamla kristna Sverige, och i synnerlighet med det moderna historielösa avkristnade socialistiska Sverige.
Det moderna Sverige står helt handlingsförlamat, som ett tåg på det illa underhållna svenska järnvägsnätet. Inga kuratorer, inga psykologer, inga bidrag, inga omskolningsläger hjälper mot dem som av fri vilja valt att indoktrineras i ett islamistiskt omskolningsläger. Ändå står Sahlin-divisionen redo med våra skattepengar, med enda motmedel en tycka synd om attityd. Snart får vi läsa i Aftonbladet att det är vårt eget fel att islamisten blev ond. För lite jämlikhet, rasister och SD supporters som är den verkliga orsaken till islamistens mentala sammanbrott.
Det kan definitivt inte ha något att göra med instruktionsbok från år 726 och med kulturministerns stöd ska svenska folket få lära sig att islam är en fredens religion.

Inga kommentarer: