måndag 18 februari 2019

Elin Ersson

Jag ser att Elin Ersson som lyckades stoppa utvisningen av en kriminell man från Afghanistan kom undan med dagsböter.

Att mannen Elin ”hjälpte” var dömd för att ha piskat sin fru och sina döttrar med en lång elsladd ska få stanna i Sverige är tydligen någon som hon och ett antal svenskar (främst kvinnor) tycker är värt att straffas för.
Men kan någon förklara vad som har hänt med kvinnor i Sverige, för de verkar ha tappat både vett och sans.
Det finns exempel på fall där våldtagna kvinnor har skyddat sina förövare eftersom de är rädda att de skall utvisas. En lärare ville inte anmäla att hon våldtagits av en elev,
En mamma valde till och med att inte anmäla en ensamkommande som våldtagit hennes tonårsdotter.
Mamman var rädd att våldtäktsmannen skulle råka illa ut och prioriterade honom före sitt eget barn.
Är inte det här ett tydligt tecken på hur långt och hur grundligt man hjärntvättats? Kan det finnas någon annan förklaring eller är det kollektiv galenskap?
Och nu ska det ömmas för och daltas med återvändande IS-terrorister, för det verkar finnas de som på fullaste allvar menar att personer som anslutit sig till en sekt som halshuggit, våldtagit, styckat och eldat upp kvinnor och barn skall få komma tillbaka till Sverige och rehabiliteras.

Tänk er att man skulle ha betett sig på samma sätt med personal från koncentrationslägren efter andra världskriget. Skulle det bara passerat i stort sett obemärkt förbi?
Har folk fullständigt tappat all förmåga att se vad som är rimligt?.

Skulle Elin Ersson och de som försvarar henne ha ställt upp för ”Hagamannen” om han hade satts på ett plan till Afghanistan?
Skulle de ställa upp med civil olydnad för att rädda Anders Eklund som mördade Engla Höglund från utvisning?

Det verkar som om att man blivit så marinerade i godhetssåsen att man förlorat all självbevarelsedrift.

I Sverige av idag blir de som ömmar för kvinnomisshandlare hyllade som hjältar, medan andra som kämpar för att folk ska inse galenskapen blir rasist/naziststämplade och blir av med sina jobb, som avbokas som föredragshållare, hängs ut i media och blir kallade främlingsfientliga hatspridare.
Är det bara för att man som utomlandsboende ser alla dessa galenskaper, som gör att ibland hoppas man att det vore en hemsk dröm, eller vill man svärta ner sverigebilden?.

Inga kommentarer: