måndag 18 februari 2019

Klimat Greta

Det är faktiskt skrämmande att se hur vuxna tillåts utnyttja en femtonåring som indoktrinerats av sina aktivistiska föräldrar, och sedan misshandla miljontals unga barn runt om i världen genom att få dem att tro att de kommer att dödas av "människoskapad global uppvärmning" sen missbrukar de dem en andra gång genom att hjärntvätta dem till att slösa bort sin tid på att sprida denna pseudovetenskap till vem som helst dum nog att inte tänka själv.
Det är psykologi och skickligt bedriven propaganda bakom hela den här cirkusen med målet att berika sig själv.
Ända sedan den första människan har alltid någon klättrat upp på en piedestal och förklarat att : "världens undergång är nära"
Detta är det mest dramatiska, och skrämmande budskap du kan ge till lättledda dödliga och det åtföljs alltid av tillägget ".. om du inte gör som jag säger ".
Och nere i bänkarna sitter de lättledda och njuter av att höra det här meddelandet, för vad kan vara större än att hjälpa till att rädda världen? Att få känna att de är medkännande och omtänksamma.
De vill tro att domedagen är över dem. Och känslan av att de kämpar mot denna annalkande undergång gör att de får synas och känna sig betydelsefulla. Adrenalinet börjar pumpa, ilskan växer och i sin frustration, skriker man ut sitt hat och riktar sitt anklagande finger mot sina medmänniskor.
Så blir det när osäkra små människor försöker vara större än de faktiskt är.

Inga kommentarer: