måndag 11 februari 2019

Världens modernaste land.

Sverige är världens modernaste land med politiker som vill leda landet in i framtiden. Ett land som ska visa Europa hur man hejdar högerextremismen.

Landet har blivit det första riktigt jämlika landet dit alla är välkomna och blir omhändertagna, det har blivit landet med den första feministiska regeringen och det har lovat världen att jordens klimat skall förbli det rätta och inte spåra ur.

Se till att det blir  Inga heta somrar mer, inga skogsbränder och inga igensnöade vägar!

För att nå dit ska transportsystemet helt läggas om. Fungerande transporter skall helst inte få finnas eftersom de är klimatsyndare. De använder flyg ska åka tåg, naturligtvis snabbtåg på nybyggda järnvägar .Fordon som använder bensin och diesel som bränsle och skall ersättas med eldriven kollektivtrafik. I städerna ska varor distribueras med lådcyklar.

När man ska rädda landet och världen, får man inte hänga upp sig på kostnader och praktiska behov när lösningen är så enkel. Allt som idag drivs med ett fossilt bränsle ska ersättas med eldrivna fordon.

Om sedan någon kan vara så enfaldig att fråga sig hur all denna el ska produceras direkt dumförklarad, för självklart ska kärnkraften som står för 40% av elproduktionen ersättas med Vindkraft.

Man behöver bara bygga ytterligare 10 000 vindkraftverk. Hur det går den dag det inte blåser tillräckligt mycket det har politikerna inte riktigt tänkt på.

Inga kommentarer: