onsdag 20 februari 2019

Feministerna.

Sedan jag häromdagen såg alla dessa så kallade feminister som ivrigt försvarade Elin Erssons flygplanskapning har jag inte slutat fundera över vad det han vara som hänt i hjärnan på alla dessa märkliga individer.

Det är uppenbart för den som vill se att svensk feminism egentligen är ett träsk fullt av kvinnor om innerligt hatar kvinnor.

De kallar sig humanister och feminister men gör ändå allt de kan för att stänga in kvinnor, i ett t farligt kvinnoförtryck.

Det här kan man se varje dag, för det är kvinnor som skriker högt om #metoo och en klapp på rumpan anses vara ett brott i klass med ett brott mot mänskligheten och de mänskliga rättigheterna, men samtidigt slätar man över och bortförklarar brutala gruppvåldtäkter.

Här finns kvinnorna som klagar när pojkar bär blått och flickor rosa, men som utan den minsta protest accepterar slöjor på tvååringar.

Det är kvinnorna som kräver könsneutrala toaletter men som kräver skilda badtider för kvinnor och män.

Kvinnorna som vill kalla alla människor för “hen” eftersom kön bara är en social konstruktion men som samtidigt tycker att kön är så viktigt att minderåriga barn bör kunna ges möjlighet till könsbytesoperation.

Kvinnor som anser att staten bör tvinga män vara pappalediga men som inte protesterar mot att kvinnor sitter instängda, inte får röra sig fritt utomhus om de inte har sällskap med sin man, och som därför inte fått lära sig svenska och inte få arbeta utanför hemmet efter många år i Sverige.

Kvinnor som säger sig värna alla människors lika värde men som aldrig står upp för de verkligt utsatta och förtryckta som tvingas gifta sig med någon föräldrarna bestämt eller mördas i hederns namn.

Kvinnor som relativiserar könsstympning och oskuldskontroller

Man kan ta fram hur många fler exempel på dessa kvinnohatande humanistiska kvinnor, det har blivit så vanligt att folk inte ens lägger märke till tokerierna. och det går knappast en dag utan att man påminns.
Tänk på:

Anne Ramberg. Advokatsamfundets ordförande, ger öppet stöd till aktivisten Elin Ersson som lyckas med konststycket att fördröja utvisningen av en barn- och hustrumisshandlare från Afghanistan. Elin och Anne ville ha detta kryp kvar i Sverige, trots att han är våldsam, lynnig och aggressiv. Kanske de vill att han skulle få fortsätta misshandla fler kvinnor och barn?

Kvinnorna i Söderköping som argumenterade för den sexdömde afghanen Arif Mo, trots att han blivit dömd för att ha utsatt en minderårig flicka för övergrepp. Men kvinnorna mobbade ut flickan och hennes familj och lobbade hårt för att den afghanske mannen skulle få uppehållstillstånd i Sverige. Dessa så kallade flyktingaktivister är skrupelfria och hänsynslösa, rent av fascistiska.

Dessa kvinnor kallar sig för “vänster” och “feminister”, de är ofta medlemmar i Vänsterpartiet, Feministiskt initiativ eller Miljöpartiet men man hittar dom ofta även i Centerpartiet. Det gemensamma är att de för fram krav på särlagstiftning som skulle ge mildare straff för hedersförtryck, barnäktenskap, könsstympning, månggifte.

Jag har svårt att se hur man kan kalla dessa kvinnliga kvinnohatare feminister, men som det brukar heta det finns många saker mellan himmel och jord som inte kan förklaras.

Inga kommentarer: